БългарскиEnglish

FARB лазурни лакове

FARB ЛАЗУРЕН ЛАК

FARB ЛАЗУРЕН ЛАК

Предназначение:Лазурен лак за дърво изготвен на базата на високомаслени смоли, транспарентни...